Zo leuk kan online daten zijn!

Dat online dating via AlleenStaande-Papas.nl succesvol kan zijn, bewijzen onderstaande succesverhalen die opgestuurd zijn door deelnemers zelf.

Het eerste contact via de site, de eerste echte kennismaking, de vervolgafspraakjes... allemaal verschillende verhalen van verschillende mensen die hebben geleid tot onderstaande successen!

Succesverhalen

Successverhaal van Angela & Patrick
Angela: Na een geweldige maar zenuwachtige date ben ik de halsoverkop verliefde vrouw. Verliefd op een geweldige man. Hij is lief, geduldig, vol humor en heeft twee prachtige kinderen wat gelukkig heel goed samen gaat met mijn dochter. Het gaat zelfs zo goed dat ik de stap ga nemen om Den Haag te verlaten en naar Dordrecht te verhuizen. We zijn druk bezig met een huis te zoeken en willen geen dag meer zonder elkaar. Hiervoor wil ik jullie heel erg bedanken. Op deze site heb ik mijn liefde voor het leven gevonden!
Patrick: We hebben samen echt een geweldige date gehad. We zijn nu onderweg samen een mooi, leuk en gezellig leven op te bouwen. Samen met de kids. Ben echt blij dat deze website er is. Anders had ik mijn schat misschien nooit ontmoet. Heel erg bedankt namens ons!
Angela & Patrick
Ik heb de liefde van mijn leven gevonden op deze site. Het is nu pas 4 weken en dus nog erg pril maar, we hebben al heel veel leuke uitstapjes gemaakt. Mijn kinderen vinden hem ook erg leuk samen vieren we de kerst. Ik ben smoor verliefd.
Ingrid & Philip
Mijn moeder had voor mij een profiel geopend die ik zelf voor de rest had ingevuld. Ik heb er eigenlijk weinig naar gekeken en na een jaar kwam ik erachter dat ik nog steeds ingeschreven stond wat ik niet wist. Met het verwijderen van mijn profiel kwam er een foto voorbij van Rene, een man die binnen een straal van 10 km bij mij vandaan woont.
Hij straalde enorm op de foto en ik heb hem alleen een berichtje gestuurd van: Joh wat een leuke uitstraling heb jij, fijn weekend x. Ik kreeg direct een berichtje terug en we zijn even gaan chatten. Al snel volgde de berichten en het bleek dat hij al vaker op mijn profiel was gaan kijken maar het lef niet had te reageren. Na heel wat berichtjes en telefoon uurtjes hebben wij afgesproken. Ik werd als een dame behandeld. Etentje, bioscoop en drankje. Nu zijn we wat weken verder en de kinderen hebben elkaar ontmoet De hele familie is dol op hem en zijn kids ook op mij. Nooit geweten dat echte liefde bestond, maar ik moest er toch aan geloven..Bedankt!
Deborah & Rene
Mijn succesverhaal, wauw klinkt wel erg geslaagd als je het woord succesverhaal leest. Ik noem het meer toevallig, net dat ene speldje in die enorme hooiberg van verschillende mannen vinden. Het is een combinatie van geluk hebben, zoeken, gezocht worden en elkaar net op het juiste moment tegenkomen via het net. Mazzel hebben dat je o.a. een leuk en goed gesprek kan hebben en het gevoel moet ook goed zijn. Het eerste contact was via een knipoogje van mijn kant naar hem. De dag erna hebben wij 3 uur gechat met elkaar. Ook meteen een afspraakje ingepland die 3 dagen daarna was. De date was gezellig, ongedwongen en leuk. Maar toch had ik nog niet het gevoel dat dit het was, ging te vlug voor mijn gevoel na alle dingen die ik daarvoor heb meegemaakt. Noem het twijfel of onzekerheid en zeker een vorm van zelfbescherming. Maar toch afgesproken voor een vervolg afspraakje die 6 dagen later was. Na hetzelfde gevoel van ongedwongenheid, gezellig gehad te hebben, hebben wij besloten dat we ervoor gaan.
Regine & Ronald
We kenden elkaar al en wonen maar 3 straten bij elkaar vandaan. We wisten nooit van elkaar dat we vrijgezel waren. En zijn nooit echt met elkaar aan de praat geraakt. Dankzij deze site zijn wij wel met elkaar in contact gekomen en nu kunnen we geen dag zonder elkaar! Wij zijn allebei echt erg gelukkig en hebben onze droom partner gevonden. Het lijkt wel alsof we al jaren samen zijn, zo goed voelt het!
Suzanne & Hendrik
Successverhaal van Marieke & Glenn
Ons succesverhaal begon aan het einde van het jaar, rond kerst. We hebben toen onze facebookgegevens en telefoonnummers uitgewisseld, we hebben een beetje met elkaar gechat maar daar bleef het bij. Tot begin van het nieuwe jaar. We begonnen te sms-en, en zijn niet meer gestopt. Een week later was de eerste ontmoeting. We zijn daarna niet meer van elkaar weg geweest, behalve dan om te gaan werken. Onze plannen zijn nu om zo snel mogelijk samen te gaan wonen. Wij hebben de ware liefde gevonden dankzij deze site. Onze dank hiervoor. De deksel past nu op het potje en deze gaat nooit meer los.
Marieke & Glenn
Ik heb inderdaad de liefde van mijn leven ontmoet. Het grappige was dat ik samen met een vriendin van me op de site een beetje zat te kijken. Zij wees hem aan. Hij kwam uit de buurt en was echt wat voor mij volgens haar. Zo gezegd, zo gedaan. Een berichtje gestuurd en hij reageerde terug. Na een avond gechat te hebben waren we zo nieuwsgierig geworden dat we een afspraak maakten. Nieuwjaarsdag ging ik naar hem toe . We zagen elkaar en wat er toen gebeurde was magisch! we waren op slag verliefd. Dit gevoel had ik nog nooit gevoeld. Voor hem was het ook al heel snel duidelijk dat ik het ontbrekende puzzelstukje was waar hij naar op zoek was. Nu bijna 3 weken verder zijn we nog heel verliefd. Vlinders vliegen in het rond en we stralen. Vrienden, familie en collega's worden gek van ons want functioneren doen we niet meer geweldig.
Bonnie & Mark
Wij hebben elkaar ruim 2 maanden geleden ontmoet en hebben zo'n 9 uur met elkaar gesproken waarna er een vervolgafspraak volgde. Inmiddels hebben we besloten om relatie ringen te gaan uitzoeken bij de juwelier. Allebei hebben wij een kinderwens dat zou ons levensgeluk bekronen. Ook heb ik trouwplannen met haar en denk ik dat ze ook wel met ja zou antwoorden. Als dit geen ware liefde is, weet ik niet meer wat het dan wel is. We weten wat we aan elkaar hebben en dat onze relatie aan het groeien is.
Jan & Edith
Ik leerde haar kennen via de site. Na een aantal dagen berichtenverkeer het eerste telefonisch contact. Toen weer een keer telefonisch contact. Daarna een afspraak gemaakt. Meteen was het raak! Geweldig, wat een fijne tijd.
Joost & Sylvia
Ik heb zeker een heel leuk contact gekregen met een persoon. We bellen elkaar geregeld en we zitten ieder vrije minuut op de chat. Er is wederzijds gevoelens en we zullen binnenkort ook een weekendje samen afspreken zonder kinderen. Er zijn heel goede gesprekken en er zal ook iets leuks uitkomen daar ben ik heel zeker van zijn.
Angelica & René
Successverhaal van Jen & Eric
Voor het eerst op jullie site en dan binnen twee weken de ware te vinden. Nooit gedacht...wel gehoopt! Dank voor het bestaan ervan. Ik wens dat eenieder dat mag overkomen. Ik heb mijn soulmate gevonden, dank jullie wel!
Jen & Eric
Een aantal weken geleden heb ik haar voor het eerst gezien op deze site. Na een paar keer over en weer berichten sturen en chatten, hebben we een afspraak gemaakt. Nu drie weken geleden en het klikte vanaf het eerste moment. Vorige week ben ik bij haar thuis geweest en heb ik kennis gemaakt met haar kinderen, wat ook heel goed klikte. Afgelopen weekend is ze bij mij geweest en heeft ze kennis gemaakt met mijn zoon. En dat klikte ook goed. Het is allemaal nog heel erg pril, maar het voelt van beide kanten heel goed. Daarom ben ik haar dochter ook heel erg dankbaar dat zij haar moeder aangemeld heeft voor deze site.
Ferdi & Karine
Al enige tijd geleden hebben we gechat op de site, redelijk veel en tot laat in de avond. Na een tijdje verdween ze...tot vorige week. Na weer een leuke chat hebben we de volgende dag afgesproken. Ik belde aan en ze deed open. Het was liefde op het eerste gezicht. Ja, het bestaat dus echt! Het geldt voor ons beiden, dat was ook wel bijzonder. Sindsdien hebben we het heerlijk samen en zijn we smoorverliefd.
Heilko & Natasja
Wij hebben elkaar via de site leren kennen. Na een aantal erg leuke mailtjes en een halve nacht op de chat hebben we vrij snel een afspraak gemaakt. Het klikte die avond gelijk al heel goed. Nu bijna twee weken later zijn we allebei verliefd. Het gaat allemaal heel snel, maar het voelt zo goed. Toch geen slecht idee geweest om een knipoog te sturen…
Jolanda & Wim
Ik heb via jullie de liefde van mijn leven gevonden. Drie weken geleden heb ik hem aangeklikt en een paar dagen daarna hebben we elkaar ontmoet en nu twee weken later zijn we stapel verliefd op elkaar. Bedankt!
Helma & William
Online daten deed ik al een tijd. Mijn ervaring is, dat je ook al uit mailcontact veel op kan maken over wie 'hij' is. Dus toen hij na een paar keer heen en weer mailen, zei; "zo, ik ben er wel uit, hier heb je mijn telefoonnummer, zie maar wat je ermee doet. Ik wil je graag ontmoeten". Tja, toen lag de bal bij mij. Ben ik even blij dat ik hem toch maar een sms-je heb gestuurd. Hij bleek geweldig! Ik geniet er enorm van om hem te leren kennen.
Patricia & Dan
Niet verwacht maar wel gebeurd. We kwamen elkaar met toeval tegen op de site en zij reageerde zo spontaan. Na een aantal erg leuke mailtjes hebben we eigenlijk al vrij snel afgesproken. Aangezien ik wel van gekke dingen doen houd, stelde ik voor om haar even terug te brengen, een uurtje of 2 rijden. Dit verwachtte ze dus niet en ze dacht dat ik na een half uur knettergek zou zijn van het gezellige kwebbelen van haar. Het tegendeel bleek waar te zijn en na het reisje waren we eigenlijk beiden al behoorlijk verliefd. Dit voelt echt als of we elkaar al jaren kennen. Ik ben geen hardloper maar ik had nooit verwacht dat ik hier zo'n leuke lieve jonge geweldige vrouw zou tegen komen.
Nathalie & Alex
Ik heb me een tijdje geleden ingeschreven op de site. Na 3 dagen kreeg ik een leuk berichtje van een leuk uitziende krullebol. Na wat berichten over en weer, hebben we afgesproken.
En geloof het of niet..het klikte!! Ja, die bekende "klik" bestaat dus nog.
Een week later zijn we een hapje gaan eten en was het wederom weer erg gezellig. Zo gezellig dat het 5 uur 's morgens is geworden. Het is nu in een pril stadium maar we willen elkaar zeker beter leren kennen. Ik kan oprecht zeggen dat ik de vlinders weer voel, ik lijk wel weer 18. Heel leuk! Ik was een beetje huiverig voor dating sites. Je hoort wel eens rare verhalen, maar er zitten heus hele leuke en oprechte mensen bij. Dus...gewoon inschrijven! Het kan jou ook gebeuren! Bedankt en veel succes allemaal!
Mandy & Arnold
Ik wil graag laten weten dat ik via deze site een match heb gevonden. Hoe dit verder verloopt, laat ik jullie nog weten. Ik kan nu al vertellen dat we enorme sterke gevoelens voor elkaar hebben. Bedankt.!
Willem & Phontip
Helemaal leuk! Na enkele weken via de chat in contact te hebben gestaan, hebben we toch maar de stoute schoenen aangetrokken voor een date. We vonden elkaar al heel leuk, veel humor en goede gesprekken. Toen we elkaar zagen hadden we echter zoiets van "wauw"! Nu zijn we een aantal weken verder en we genieten met volle teugen van elkaar. Bedankt!
Astrid & Robert
Bij ons is het allemaal heel speciaal gegaan. Via een tip van een kennis had ik me aangemeld op de site. Ik had geen flauw idee wat ik moest verwachten, laat staan dat ik wist hoe daten via een dating-site werkte. Ik was erg op mijn hoede want ik had al wat meegemaakt en was nu alleen op zoek naar een serieuze relatie waarbij diegene er ook 100% voor gaat.
Na nauwelijks een dag op de site kreeg ik al een heel leuk bericht van een hele leuke dame.
We begonnen berichten naar elkaar te sturen en later op de avond gingen we via de chat verder. Dit bleek erg goed te gaan en we voelden meteen een klik.
We hadden beiden ongeveer hetzelfde mee gemaakt en waren eigenlijk gewoon op zoek naar elkaar! Op zaterdag had ik me aangemeld, op zondag kregen we contact en op donderdag had ik me alweer afgemeld omdat het allemaal zo goed voelde. Op zaterdag hadden we onze eerste date en sindsdien zijn we super gelukkig en erg blij met elkaar.
Gek hoe alles kan lopen. We hadden allebei eigenlijk gedacht dat we alleen zouden blijven en hebben elkaar gevonden via deze dating-site.
Niels & Joyce
Successverhaal van Dian & Henk
Wij hebben elkaar dankzij Alleenstaande-Mamas.nl en Alleenstaande-Papas.nl gevonden! Dankzij jullie site zijn wij nu een stel! Eerlijk gezegd had ik me er bij neergelegd voorlopig geen partner meer te vinden, en als singlemama door het leven te gaan. Als alleenstaande moeder is intensief daten best lastig. Ik had het zoeken naar een leuke man opgegeven, ik dacht dat ze niet meer bestonden. Een vriendin van me, stuurde de link door van Alleenstaande-Mamas.nl. Eigenlijk heb ik me voor de grap toch ingeschreven. Al snel had ik contact met Henk. Hij kwam betrouwbaar over en we hadden dezelfde humor en interesses. Na wat mailen en chatten hebben we (tegen alle regels in!) binnen een week bij mij thuis afgesproken. Het klikte vanaf het allereerste moment geweldig, ook met mijn zoontje! Tot een paar maanden terug had ik niet kunnen bedenken weer zo gelukkig te kunnen zijn. Heel erg bedankt! Dian en Henk
Dian & Henk
Na het lezen van veel profielen van vrouwen, met alle wensen daarop, deed ik een laatste poging, zo van: "zou graag met je een mooie strandwandeling maken". Ze ging erop in en het klikte. Ze bleek 15 km verderop te wonen en 500 meter naast mijn werkplaats te werken. Inmiddels zijn we veel samen, maar doen het rustig aan. Groetjes
Arno & Ingrid

Zelf een succesverhaal melden?

Vertel ons je persoonlijke verhaal!